Navigacija

Izjava o zasebnosti

RC-Log d.o.o.
Ankaranska 7b
6000 Koper

RC-Log d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto RC-Log d.o.o.. Z uporabo spletnega mesta www.rc-log.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.


Zbiranje osebnih podatkov

RC-Log d.o.o. zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

 • Ime in priimek
 • E-mail
 • Telefon
 • Ime vašega podjetja
 • Vaše področje dela in vašo funkcijo

Spletna stran RC-Log d.o.o. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo:

 • naslov IP
 • vrsta brskalnika
 • imena domen
 • čas dostopanja
 • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

RC-Log d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.


Uporaba osebnih podatkov

RC-Log d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta. Uporaba osebnih podatkov. RC-Log d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotovljanja pravilnega delovanja spletnega mesta ter nudenja zahtevanih storitev.


lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • interne tržne raziskave
 • obveščanje strank o novostih na spletni strani
 • obveščanje strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih RC-Log d.o.o. nudi


Varovanje osebnih podatkov

RC-Log d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.


Uporaba piškotov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati, ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Pomorski transport

pomorski transport

Luka Koper, mednarodno tovorno pristanišče in okno v svet, predstavlja zelo pomembno logistično središče...

Kopenski transport

kopenski transport

Organiziramo cestni in železniški transport tovora.Organiziramo natovarjanje in transport tovora po celi Evropi, v države...

Letalski transport

letalski transport

V sodelovanju za našimi partnerji nudimo dostavo tovora po celem svetu. V skladu z dogovorom lahko usklajujemo celoten...

Izredni prevozi

izredni prevozi

Organiziramo in izvajamo celotne transporte tovora izrednih dimenzij, tako kopenskega kot pomorskega...